Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@11:22:25 GMT

سمعک در لیست کالاهای اساسی قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۷۸۶۷۶

مدیرکل دفتر توانبخشی بهزیستی با اشاره به اینکه ۲۰ هزار معلول ناشنوا و کم شنوا در انتظار سمعک هستند گفت: با توجه به افزایش نرخ ارز مشکلاتی در تأمین سمعک داشته‌ایم که قرار شد در لیست کالاهای اساسی وزارت بهداشت قرار گیرد.

به گزارش فارس، افروز صفاری به مناسبت هفته جهانی ناشنوایان گفت: 83 مرکز ارائه خدمات به کودکان کم‌شنوا، ناشنوا در 36 استان راه‌اندازی شده است که خدماتی در حوزه‌های مختلف توانبخشی، قبل، بعد و حین کاشت حلزون ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر توانبخشی روزانه و توانپزشکی بهزیستی کشور گفت: با تلاش‌های صورت گرفته 90 درصد از کودکان کم‌شنوا و ناشنوا به مدارس عادی راه پیدا کرده‌اند.

صفاری با اشاره به تجهیزات توانبخشی و سمعک برای افراد دچار کم‌شنوایی و ناشنوایی گفت: در این زمینه با توجه به افزایش نرخ ارز ما مشکلاتی را در خصوص تجهیزات توانبخشی بویژه سمعک داشته‌ایم.

وی بیان کرد: در همین زمینه سازمان بهزیستی مکاتباتی را با دفتر تجهیزات وزارت بهداشت در خصوص کمبود وسایل مورد نیاز در حوزه معلولان بویژه سمعک انجام داده است و از آنها خواسته است که سمعک را جزو کالاهای اساسی و با قیمت مناسب قرار بدهند که البته با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته آنها نیز با این موضوع موافقت کرده‌اند.

مدیرکل دفتر توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور گفت: کاهش فرآیند ترخیص کالاها از گمرک و همچنین اختصاص تخفیف به آنها از دیگر مواردی است که ما در مکاتبه خود با دفتر تجهیزات وزارت بهداشت به آن اشاره داشته‌ایم که امیدواریم این موارد مورد توجه قرار بگیرد.

صفاری گفت: شعار امسال هفته جهانی ناشنوایان استفاده از زبان اشاره است و سازمان بهزیستی نیز در این زمینه حمایت لازم را از این شعار خواهد داشت.

وی در مورد پشت نوبتی‌های کاشت حلزون و سمعک در بهزیستی گفت: در بحث کاشت حلزون ما به نقطه صفر رسیده و پشت نوبتی نداریم اما در بحث سمعک با توجه به افزایش نرخ ارز حدود 20 هزار نفر پشت نوبتی وجود دارد.

مدیرکل دفتر توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور گفت: با توجه به افزایش نرخ ارز مشکلاتی برای سمعک و باطری مورد نیاز بوجود آمده که در این زمینه امیدواریم با همکاری وزارت بهداشت تمهیداتی برای واگذاری این تجهیزات با قیمت مناسب صورت گیرد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۸۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در نشست ستاد مدیریت بحران کرمانشاه که امروز (هشتم اردیبهشت) با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، از بالا بودن حوادث کوهستان در کرمانشاه بواسطه کوهستانی بودن این منطقه یاد کرد و گفت : امسال ۳۰ حادثه کوهستان در استان رخ داده که از نظر تعداد حوادث و تعداد موارد فوتی ناشی از حوادث کوهستان دومین استان کشور هستیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته شاهد آمار بالای حوادث کوهستان در کرمانشاه بودیم، به گونه‌ای که از ۸۵۸ حادثه رخ داده در سطح استان که هلال احمر در آن ماموریت داشته، ۹۹ مورد آن حوادث کوهستان بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از دشواری عملیات در حوادث کوهستان یاد کرد که پُرهزینه و با ریسک بالا بوده و نیازمند تجهیزات تخصصی است.

محمدی خواستار تامین تجهیزات بیشتری برای رسیدگی به حوادث کوهستان در کرمانشاه شد و عنوان کرد: تجهیزات کنونی که در اختیار داریم پاسخگو نیست و برخی از آنها قدیمی و فرسوده هستند.

وی از کم توجهی به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز کرمانشاه بعد از زلزله سال ۱۳۹۶ نیز گلایه کرد و یادآور شد: اکنون که تا حدودی برای سیل سیستان و بلوچستان کمک‌هایی ارسال کردیم، موجودی انبار‌های استان برای حدود دو درصد جمعیت کرمانشاه کافی است، درحالیکه بلحاظ استاندارد‌ها این میزان باید برای ۱۰ درصد جمعیت استان جوابگو باشد.

محمدی خواستار توجه ویژه به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز در کرمانشاه شد و افزود: با توجه به تعدد و تنوع بالای حوادث و مخاطرات، در اختیار داشتن امکانات و اقلام امدادی ضروری است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین