Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-29@11:17:08 GMT

آخرین وضعیت واردات کالاهای اساسی

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۲۹۳۶

آخرین وضعیت واردات کالاهای اساسی

رویداد۲۴ از سال های گذشته ۲۵ قلم کالا به عنوان کالاهای ضروری در اولویت واردات و تخصیص ارز برای تامین نیاز داخل قرار داشته که اغلب بنابر شرایط ، تولید و نیاز داخل میزان واردات آن دستخوش تغییراتی بوده است. 

این در حالی است بر اساس اطلاعات دریافتی ایسنا، آخرین وضعیت واردات ۲۵ قلم کالایی از این حکایت دارد که  در چهار ماه ابتدایی سال جاری حدود چهار میلیارد دلار از کالاهای مختلف این لیست وارد کشور شده که از لحاظ وزنی حدود ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیون تن است. 

در چهار ماه اول سال قبل نیز حدود ۵.۷ میلیارد دلار از این ۲۵ گروه کالایی با حجمی معادل ۸.۸ میلیون تن وارد شده بود. 

اقلام وارده شامل کالاهای مانند برنج، گندم، گوشت قرمز، گوشت مرغ، دانه‌های روغنی، تجهیزات پزشکی، حبوبات، کودهای شیمیایی و کاغذ روزنامه است.

بیشتر بخوانید: قدرت خرید مردم ۱۰۰ درصد کاهش پیدا کرده است/ مردم از سهمیه‌بندی کالاها استقبال می‌کنند؟

بگندم با بیش از ۵۰۰ میلیون دلار، ذرت نزدیک به ۹۰۰ میلیون دلار، دارو و تجهیزات پزشکی با بیش از ۵۰۰ میلیون دلار و دانه‌های روغنی با بیش از ۲۵۰ میلیون دلار  بیشترین میزان را در این بین داشته اند.

این  ۲۵ قلم کالاها بیش از این مشمول ارز دولتی بود و با نرخ ۴۲۰۰ تومان تامین ارز می ‌شد، اما به مرور و براساس شرایط به تدریج اغلب آنها از لیست ۲۵ قلم کالا خارج و  در حال حاضر با ارز سامانه نیما وارد می‌شوند و تعداد محدودی در لیست دریافت ارز ۴۲۰۰ تومان قرار دارند. 

منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کالاهای اساسی واردات میلیون دلار ۲۵ قلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله

طرز علی، معاون ارزی مرکز مبادله طلا و ارز  در رسانه ملی در خصوص تامین ارز از ابتدای فروردین تا ۷ اردیبهشت ماه گفت: تامین ارز برای کالای اساسی با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۰۲۶ میلیون دلار، برای کالا‌های تجاری با نرخ ۴۱ هزار تومان ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای واردات در قبال صادرات با نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز داشتیم و در مجموع ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار تامین ارز در مرکز مبادله داشتیم.

او همچنین افزود: برای کالا‌های اساسی دارو هم ۹۳۰ میلیون دلار تامین ارز در مرکز مبادله در مدت زمان مشابه صورت گرفته است و برای کالا‌های پزشکی و دارو هم ۹۶ میلیون دلار تامین شده است که در در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار ارز تامین شده است.

وی بیان کرد: تامین ارز صنایع از ابتدای سال تا کنون در سامانه نیما ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار بوده و دربخش واردات در مقابل صادرات ۶۸۹ میلیون دلار تامین شده است.

طرز علی در خصوص آمار تجمیعی معامله شمش طلای مرکز مبادله ایران گفت: تا به امروز ۲۰ حراج انجام شده است که معادل ۲ هزار ۷۱۶ کیلوگرم طلا در این بازار عرضه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند